Per augustus 2021 is Klaas Halma algemeen directeur van FRL Groep. Hij is geen onbekend gezicht in de organisatie. In 2001 is Klaas als student begonnen in de postsortering, en de rest is geschiedenis. Benieuwd naar Klaas zijn verhaal, zijn mooiste herinnering en zijn toekomstdroom voor FRL? Lees snel verder!

Even voorstellen…

Mijn naam is Klaas Halma, ik ben 38 jaar oud, getrouwd met Jellien en vader van twee jongens Timme van 4 jaar oud en Teije van 0 jaar oud. Samen met mijn gezin woon ik in Leeuwarden. Sinds 2001 ben ik werkzaam bij FRL. Ik ben begonnen op de vorige locatie aan de Corellistraat in Leeuwarden, waarna FRL een aantal maanden later verhuisde naar Zwettestaat.

Het begin mijn FRL carrière

Mijn eerste baan bij FRL was in de postsortering, na schooltijd fietste ik langs FRL om te vragen of er nog werk was en dat was er altijd wél. Na het afronden van mijn MBO opleiding ben ik aan de slag gegaan als chauffeur op de bestelwagen. Een jaar later heeft wijlen Lieuwe Dijkstra mij gevraagd of ik op de planning wilde gaan werken. FRL groeide snel in die tijd en daarbij heb ik de planning opgezet en uitgebouwd. Na een aantal jaren ben ik logistiek verantwoordelijk geworden in de rol van logistiek manager en zat ik ook in het management team.  Per 1 augustus 2021 ben ik aangesteld als algemeen directeur. Deze functie doe ik dagelijks met veel enthousiasme en plezier.

Mijn mooiste FRL herinnering

Het is nooit saai bij FRL, iedere dag hebben we met nieuwe uitdagingen en kansen te maken. Samen met het hele team slagen wij er in om de klanten en ontvangers met veel energie zo goed mogelijk te bedienen. Mijn leukste herinnering aan FRL in de afgelopen 22 jaar is de bouw en opening van het pand aan de Zwettestraat op nummer 31. We hebben een lange aanloop gehad om het pand neer te zetten en het was een prachtig moment toen het pand geopend en in gebruik genomen werd.

Mijn toekomstdroom voor FRL is dat wij in Nederland een belangrijke speler zijn op de last-mile voor zowel brievenbus- als pakket en palletbezorging.  Dit doe ik samen met het prachtige team van FRL en onze trouwe en gewaardeerde klanten. We bezorgen meer dan alleen de verpakking, we bezorgen het harde werk van jouw organisatie en je team.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of kop koffie!

Klaas op het FRL  jubileumfeest

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies